-10%
Leseni del Cornilleau Gatien Conquest OFF

Leseni del Cornilleau Gatien Conquest OFF

Leseni del Cornilleau Gatien Conquest OFF je izdelan iz 9 plasti, pa še vedno je relativno tanek saj je debelina lesenega dela le 5.5mm. Dve trdi in zelo elegantni zgornji plasti iz Wenge, poskrbita da je "deska" trda in izredno natančna in tako nudi odličen občutek za izredno agresivno igro.

V notranjosti se nahajajo tri plasti breze, ki obdajajo dve vrhunsko obdelani plasti Balse in skupaj tvorijo izredno dinamičnen leseni del z neverjetnim občutkom za žogico. Ta izredno uravnotežen leseni del Gatien Conquest OFF je odlična izbira za današnjo moderno in izredno napadalno igro z variacijo topspin udarcev.   

Šifra:
625201
Stara cena z DDV:
89,90 €
Popust:
10 %
Cena z DDV:
80,91 €
DODAJ V KOŠARICO

Cornilleau je tokrat izdelal posebno serijo lesenih delov, namenjeno najbolj zahtevnim igralcem. Serijo je poimenoval po bivšem svetovnem prvaku Jean Philippe Gatienu, ki je bil vključen v vse detaile, pri razvoju in izdelavi. Da so lahko izdelali tako kvalitetne lesene dele, so samo izdelavo prepustili najbolj priznanemu Švedskemu izdelovalcev lesenih delov, ki izdeluje tudi lesene dele za druge zelo priljubljene blagovne znamke. Za izdelavo so izbrali le najbolj kvaliteten les, ki nudi fantastične igralne lastnosti.

 

Zgradba: 9 plasti lesa (zunanja plast: Wenge)
Vrsta: OFF
Hitrost: 96
Kontrola: 83
Teža: 85 g
Feeling: srednje trd

 

Skupaj s tem lesenim delom, priporočamo uporabo gum Cornilleau Target H47 ali Target M43, ki nudijo izredno hitro igro z veliko spina in kontrole.

Sorodni izdelki
-10%
Squash lopar Tecnifibre Carboflex Storm
Stara cena z DDV:
od 79,95 €
Akcijska cena z DDV:
od 71,96 €
-35%
Komplet za namizni tenis Donic-Schildkrot Ovtcharov 800
Stara cena z DDV:
59,99 €
Akcijska cena z DDV:
38,99 €
-10%
Tenis lopar Tecnifibre T.Fight 320 Dynacore 3
Stara cena z DDV:
od 219,95 €
Akcijska cena z DDV:
od 197,96 €
-20%
Badminton komplet Talbot Torro 2 Attacker set
Stara cena z DDV:
24,99 €
Akcijska cena z DDV:
19,99 €